fbpx

SANTAN DEPOT


Raya dah dekat ni, tak boleh balik kampung pulak tu..

Rindu Masakan Mak

Moment paling kita nak bila balik kampung mesti antara salah satu sebab nak makan masakan raya mak! Pergilah ke mana pun masakan paling sedap mesti masakan mak kita. Rindu nak makan seperti kari ayam, ketupat palas, rendang, sayur lodeh,rendang dan macam-macam lagi yang mak kita masak. Dengan rasa lemak yang sempurna dan lengkap.

Kami nak bantu anda. Kami nak bantu anda untuk dapatkan sedikit memori masakan rasa mak mak kita. Suka atau tidak, raya tahun ni kita akan lagi sekali kene raya di sini. Jadi kita akan masak sendiri semuanya.

 

Untuk dapatkan masakan seperti rasa mak mak kita, kami menyediakan perkhidmatan membekal santan segar terus kepada anda.

Kami nak bantu anda untuk:

  • Elakkan berebut disaat akhir untuk mendapatkan santan segar.
  • Dapatkan tempahan bekalan santan segar lebih awal dan tepat pada masanya.
  • Dapat santan segar tanpa pengawet
  • Mengurangkan risiko anda terdedah dengan virus jika anda keluar rumah
  • Mengembalikan memori rindu masakan mak anda.

Kawasan yang kami cover:

  • Bandar Tasik Puteri, Rawang
  • M Resident
  • Kota Puteri
  • Puncak Alam
  • Bandar Seri Coafield
  • Bandar Country Home
  • Batu Arang
  • Ijok
  • Kundang
  • Lain-lain (maklumkan kepada kami sekiranya anda diluar kawasan yang dinyatakan)

 

Siapa Santan Depot & Di mana  Lokasi Kami?

Kami merupakan pengeluar santan segar yang bertapak di Bandar Tasik Puteri, Rawang. Kami menyediakan santan yang segar dan tanpa pengawet. Jaminan kami ianya segar dan bersih. 

Alamat Kami : 

NO 20-G JALAN HIJAU 5/2 GREEN VALLERY PARK,
BANDAR TASIK PUTERI, RAWANG

No Tel : 013-546 3037

[1] Bonus Untuk Pembeli Terpantas : 

3 Pembeli Pantas Berpeluang mendapat 2batang lemang[PERCUMA]

[2] Bonus Pembeli Pantas:

10 Pembeli Pantas Berpeluang mendapat extra 250g Santan Pati tanpa campuran air.

Jualan akan dibuka pada : 
Tarikh : 6/4/2021
Masa : 2 Petang – 5.45 Petang

Process Penghantaran akan dilakukan pada :
Tarikh : 12/5/2021     **kos penghantaran akan dicas mengikut kawasan.

Anda hanya perlu sini borang waiting list dibawah dengan maklumat anda yang tepat. Jangan terlepas peluang untuk jadi yang terawal dan pastikan anda tidak ketinggalan untuk dapatkan stok santan lebih awal.

Rindu masakan mak………..

tempahan belian