fbpx

SANTAN DEPOT

pra pelancaran

Kami Nak Bantu Masakan Anda
"Lebih Sedap dan Original"

Setelah membuat beberapa kaji selidik dikalangan pengguna santan mengenai pendapat mereka tentang santan kotak yang berada dipasaran kami mendapati ada beberapa perkara yang menarik perhatian kami. Ada yang kata masak guna santan kotak rasa seperti “susu” dan ada juga yang katakan santan kotak kurang ori berbanding santan segar. Lihatlah apa yang mereka kata:

Dengan feedback dari survey yang kami lakukan di media social dan lapangan,kami dapati ramai yang rindukan originality dalam masakan mereka. Kami berbincang dan berpendapat bahawa Santan Depot perlu ada didalam pasaran bagi memberikan Pilihan kepada pengguna. Ya sebagai pilihan kepada mereka yang nak hasil masakan mereka rasa Ori dan puas bila makan bersama keluarga.

Nak tahu tak? Santan Depot akan dibuka di Bandar Tasik Puteri. Kami akan beroperasi di Green Valley dibelakang 7E. InsyaAllah pembukaan 15/3/2021. Kenapa lambat sangat nak buka? Tidak tuan puan. Bukan kami taknak buka awal, tapi banyak yang kami perlu sediakan seperti peralatan dan persiapan sebab sebelum ini tertangguh kerana pendemik Covid 19. InsyaAllah tidak lama lagi tuan puan akan ada pilihan untuk dapatkan santan yang rasanya original, Santan Depot.

Puan-puan nak tak jika Santan Depot berikan Freegift jika beli santan segar dengan kami?

Jika mahu, kami ingin menjemput anda untuk menjadi sebahagian dari keluarga Santan Depot. Banyak kelebihan yang akan kami berikan sekiranya anda mendaftar sebagai ahli Santan Depot. Sebagai contoh kami berbesar hati untuk berikan Gift berupa periuk 3 in 1 untuk ahli yang bertuah nanti. Bayangkan anda boleh gunakan periuk ini dan masakan macam-macam dalam masa singkat. Ditambah pula dengan masakan lemak yang padu. Satu keluarga gembira.

Mudah sahaja untuk jadi sebahagian dari keluarga Santan Depot. Tuan puan perlu borang dibawah ini tanpa sebarang kos. Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Freegift bernilai Rm39.99 secara PERCUMA.

Jumpa Anda Nanti